ABD BORSASIAlmanya BorsasıAnalizAvrupa borsasıDAXDAX 40DAX40ForexGER 40GER40GER40 AnaliziKripto Eğitimi

DAX Analizi 4 Mart

DAX endeksi (DAX 40 endeksi)

DAX daha düşük bekleniyor

DAX Analizi 4 Mart

DAX Analizi 4 Mart, Bankalar ve aracı kurumlar tarafından yapılan hesaplamalara göre, DAX endeksi (DAX 40 endeksi) borsa haftasının sonunda önemli ölçüde düşük başlayacak.

Avrupa’nın en büyük nükleer santrali Zaporizhia’da Ukrayna ve Rus güçleri arasındaki şiddetli çatışmalar yeni bir belirsizliğe neden oldu. Ukrayna sivil koruma teşkilatına göre, nükleer santralin yakınında bir bina alev aldı, ancak yangın söndürüldü. Asya borsaları Cuma günü önemli ölçüde düştü.

Perşembe günü, DAX endeksi (DAX 40 endeksi) yüzde 2.2 düşüşle 13.698,40 puandan kapandı. Wall Street de kırmızıyla noktaladı.

Tesla Hissesi Nasıl Alınır?

Nasdaq 100 nedir?   Nasdaq 100 endeksi nedir?

NASDAQ hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın

DAX Analizi 4 Mart Ekonomi tarafında öğleden sonra ABD işgücü piyasası verileri gündemde. Uzmanlar, Şubat ayında bir önceki aya göre biraz daha az olmak üzere 400.000 tarım dışı istihdam yaratılmasını bekliyor. Ancak ABD’li özel iş bulma kurumu ADP’den gelen rakamlar Çarşamba günü olumlu bir sürpriz yaptı. İşgücü piyasası, ABD Merkez Bankası’nın iki hafta sonra görüşeceği Fed’in para politikasında önemli bir faktör.
Avrupa perakende satışları da programda. Analistler, Ocak ayı için yüzde 1,3’lük bir artı öngörüyorlar. Aralık ayında yüzde üç düştüler.

DAX Analizi 4 Mart

DAX Analizi 4 Mart- Deutsche Börse’nin endeks operatörü Qontigo, Şubat ayı sonu itibarıyla Alman borsasındaki sıralamalara göre endeksin kompozisyonunda çeşitli değişiklikler açıkladı.

Nasdaq 100 nedir?   Nasdaq 100 endeksi nedir? 

DAX Analizi 4 Mart- Kamyon üreticisi Daimler Truck ve sigortacı Hannover Re’nin hisseleri 21 Mart’tan itibaren en büyük 40 Alman şirketinin önde gelen endeksi DAX endeksi (DAX 40 endeksi) ‘a dahil edilecek. Tüketim ürünleri üreticisi Beiersdorf ve enerji teknolojisi üreticisi Siemens Energy’nin belgeleri, yerlerini boşaltın. Gelecekte, en büyük 50 küçük ölçekli hisse senedi endeksi olan MDAX’a ait olacaklar.

DAX endeksi (DAX 40 endeksi) nedir?    DAX endeksi nedir?

DAX endeks hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Detaylı bilgi almak için GER40 Uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Related posts

14 Ocak Piyasa Gelişmeleri

Alireza

DAX Analizi 27 Nisan

Alireza

23 Mart Piyasa Gelişmeleri

Alireza