Almanya BorsasıAnalizAvrupa borsasıBorsa EğitimiCompaniesDAXDAX40European stock marketForexGER40GER40 AnaliziKripto EğitimiŞirketler

Deutsche Börse Nedir? Canlı DB1 Fiyatı ve Grafiği

DAX Analizi 12 Ağustos-Deutsche Börse AG (DB1 Hisse Senedi Fiyatı ve Grafiği)

Deutsche Börse Hisse Senedi hakkında bilmeniz gereken her şey

Deutsche Börse AG (Deutsche Börse Hisse Senedi, Canlı DB1 Fiyatı ve Grafiği), Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Asya-Pasifik’te bir değişim organizasyonu olarak faaliyet göstermektedir. Şirket yedi segment üzerinden faaliyet göstermektedir: Eurex (Finansal Türevler), EEX (Emtialar), 360T (Döviz), Xetra (Nakit Varlıklar), Clearstream (Ticaret Sonrası), IFS (Yatırım Fonu Hizmetleri) ve Qontigo (endeks ve analitik işletme). Şirket, türev ürünlerin, elektrik ve gaz ürünlerinin elektronik ticareti, emisyon hakları ve döviz alım satımı faaliyetlerinde bulunur; Eurex Repo’nun tezgah üstü (OTC) ticaret platformu ve elektronik takas mimarisinin işletilmesi; ve açık ve kapalı döviz türevleri, repo işlemleri ve OTC ve borsada işlem gören türevler için merkezi karşı taraf olarak faaliyet göstermektedir. Ayrıca Xetra, Börse Frankfurt ve Tradegate ticaret merkezleri aracılığıyla nakit piyasasında faaliyet göstermektedir; hisse senetleri ve tahviller için merkezi bir karşı taraf olarak faaliyet göstermektedir; ve listeleme hizmetleri sunar. Ayrıca şirket, menkul kıymetler için saklama ve takas hizmetleri sunmaktadır; yatırım fonu hizmetleri; küresel menkul kıymet finansman hizmetleri; ve teminat yönetimi ile teminatlı para, piyasa işlemi ve repo ve menkul kıymet ödünç verme işlemi hizmetleri. Ayrıca, portföy yönetimi ve risk analizi yazılımlarının yanı sıra endeksler geliştirir ve pazarlar; ticaret ve piyasa sinyalleri için piyasa lisansları; dış müşteriler için teknoloji ve raporlama çözümleri sunar; ve ticaret katılımcılarının bağlantılarını sunar. Deutsche Börse AG, 1585 yılında kurulmuştur ve merkezi Almanya, Eschborn’dadır.

DEUTSCHE BÖRSE AG  Hisse Senedi İncelemesi

 DEUTSCHE BÖRSE AG HİSSE SEMBOLÜ NEDİR?

ETR’de “DB1” hisse senedi sembolü altında işlem görmektedir.

Deutsche Börse AG (Deutsche Börse Hisse Senedi DB1)

 Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası

Frankfurter Wertpapierbörse (FWB®, Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası), menkul kıymetler için dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden biridir. Yaklaşık yüzde 90 ciro payı ile Almanya’nın yedi borsasının en büyüğüdür.

Deutsche Börse AG (DB1 Hisse Senedi Fiyatı ve Grafiği)’nin nakit piyasaları Nisan ayında 150,3 milyar Euro ciro elde etti. 126,5 milyar Euro, Xetra’ya atfedilebilir ve günlük ortalama Xetra işlem hacmini 6,7 milyar Euro’ya çıkardı. Börse Frankfurt’taki işlem hacimleri 2,9 milyar € idi.

Eurex’teki toplam işlem gören türev sözleşmeleri, Nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre 119,7 milyondan 136,8 milyona artarak yüzde 14 arttı. Faiz oranı türevleri, yıllık bazda en güçlü büyümeyi yüzde 21 artışla 49,2 milyon sözleşmeye gösterdi, hisse senedi türevlerinde işlem gören toplam sözleşmeler yüzde 6 arttı.

 Konsensüs Derecelendirmesi

Deutsche Börse, Hold olarak oy birliği notu aldı. Şirketin ortalama derecelendirme puanı 2.00’dir ve satın alma olmaması, 3 elde tutma derecelendirmesi ve satmama derecelendirmesine dayanmaktadır.

 Fiyat Hedefi Yukarı/Aşağı

Analistlerin 173,09€’luk konsensüs fiyat hedefine göre, Deutsche Börse’nin mevcut fiyatı olan 161,30€’dan %7,3’lük bir artış öngörülüyor.

Deutsche Börse AG ŞUAN SATIN ALINIR MI?

Deutsche Börse AG (Deutsche Börse Hisse Senedi DB1)

Deutsche Börse AG (DB1 Hisse Senedi Fiyatı ve Grafiği), 3 Wall Street analisti, son on iki ayda Deutsche Börse için “al”, “tut” ve “sat” notları yayınladı. Şu anda hisse senedi için 3 tutma derecelendirmesi var. Wall Street analistleri arasındaki fikir birliği, yatırımcıların Deutsche Börse hissesini “elde tutması” gerektiğidir. Tutma derecesi, analistlerin, yatırımcıların DB1’de sahip oldukları mevcut pozisyonları sürdürmeleri gerektiğine, ancak ek hisse satın almamaları veya mevcut hisseleri satmamaları gerektiğine inandığını gösterir.

DEUTSCHE BÖRSE İYİ BİR TEMETTÜ HİSSESİ Mİ?

Deutsche Börse, hisse başına yıllık 3,20 € temettü ödemektedir ve şu anda %1,95 temettü verimine sahiptir. Deutsche Börse’nin temettü dağıtım oranı %44,81’dir. Bu ödeme oranı sağlıklı ve sürdürülebilir bir seviyede, %75’in altında.

DEUTSCHE BÖRSE’NİN ÖNEMLİ YÖNETİCİLERİ KİMDİR?

Deutsche Börse’nin yönetim ekibi aşağıdaki kişilerden oluşmaktadır:

Dr. Theodor Weimer, CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı. Yönetim Kurulu (63 Yaş, 3,44 Milyon Dolar Ödendi)

Sn. Gregor Pottmeyer, CFO ve İcra Kurulu Üyesi. Yönetim Kurulu (60 Yaş, 1,64 Milyon Dolar Ödendi)

Dr. Thomas Book, MD & Exec. Yönetim Kurulu (51 Yaş, 1,7 Milyon Dolar Ödendi)

Stephan Leithner Ph.D., MD & Exec. Yönetim Kurulu (56 Yaş, 1,65 Milyon Dolar Ödendi)

Why Deutsche Börse's blockchain test results aren't conclusive - Ledger  Insights - enterprise blockchain

Dr. Christoph Bohm, Bilişim Kurulu Başkanı, COO ve Yönetim Kurulu Üyesi. Yönetim Kurulu (56 Yaş, 1,66 Milyon Dolar Ödendi)

Heike Eckert, Çalışma İlişkileri ve Uyum Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi. Yönetim Kurulu (54 Yaş, 1,54 Milyon Dolar Ödendi)

Bay Richard Green, Geçici Teknolojiden Sorumlu Başkan

Sn. Jan Strecker, Yatırımcı İlişkileri Başkanı

Dr. Martin Reck, Grup İşlevselliği Genel Müdürü (Yaş 61)

Bayan Gudrun Feiertag, Nakit Piyasası Başkanı Ürün Tasarımı ve İşlevselliği

Canlı DB1 Fiyatı ve Grafiği

DAX nedir? DAX endeksi nedir?

DAX 40 hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın

Detaylı bilgi almak için GER40 Uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Related posts

DAX Analizi 1 Eylül

Alireza

DAX Analizi 14 Ocak

Alireza

DAX Endeksi 11 Ocak Akşamı Analizi

Alireza